We zijn in dit nieuwe jaar een samenwerking aangaan met virtuagym om de begeleiding & trainingsschema’s bij WEfitness nog verder te verbeteren!

Wat is Virtuagym

Virtuagym is ons nieuwe online sportplatform. Hierop kan u uw eigen sportvoorgang vastleggen via uw persoonlijke Virtuagym-account. Wanneer u lid bent bij WEfitness krijgt u automatisch een eigen PRO-account wat inhoudt in dat u van alle gemakken m.b.t. de trainingsschema’s & voedingsadvies gebruik kan maken. Onze instructeurs zullen ook gebruik maken van Virtuagym om u een trainingsschema op maat te geven.

Uitnodiging virtuagym

Als u lid wordt/bent van WEfitness zal u via de mail een uitnodiging ontvangen vanuit Virtuagym om uw account te activeren. Als uw account eenmaal geactiveerd is heeft u toegang tot de algemene pagina van WEfitness & zult u ook toegang hebben tot uw persoonlijke pagina in de Virtuagym-app om ook online uw trainingsschema’s bij te houden.

Mocht u hier geen gebruik van willen maken hoeft u ook geen actie op deze mail te ondernemen. Op het moment dat de instructeur een trainingsschema op maat zal maken kan hij uw account ook handmatig activeren.

Mocht u vragen hebben kunt u dit altijd aan de balie of aan één van onze instructeurs vragen.

Geef een antwoord