WeFitness, het moderne Lifestylecentrum en Officieel Spinning® Centrum van Groningen is op zoek naar een fitnessinstructeur / groepslesinstructeur en gecertificeerde Spinning® Instructeurs ter uitbreiding van hun team. Ben jij instructeur die wij zoeken en wil je deel uit maken van dit prachtige team? Lees dan snel verder of neem contact met ons op!

Vacature omschrijving

WeFitness is een zelfstandige kleinschalige sportschool bij de meest gefotografeerde plek van de stad Groningen aan het Reitdiephaven. Als een van de weinigen in de provincie zijn wij een Officiële Spinning® Faciliteit, dat wil zeggen dat onze Spinning® lessen voldoen aan de hoge internationale standaarden van Mad Dogg Athletics, de licentiehouder wereldwijd voor het Spinning® concept.

We zijn een klein en hecht team van fitness professionals, ieder met zijn of haar eigen specialiteit(en).
We focussen ons op een persoonlijke benadering van leden. Een praatje maken in de fitnessruimte en oprechte belangstelling tonen is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werk.
Je begeleidt onze leden bij hun sportdoelen door het afnemen van intakes waarin je hun wensen en doelen achterhaalt en daar een passend trainingsschema voor maakt.
Je geeft diverse groepslessen zoals Buikspierkwartier, HIIT, BBB. Als je hier (nog) geen ervaring mee hebt dan begeleiden wij jou totdat je zelfstandig lessen kan geven.
In de fitnessruimte zorg je ervoor dat alles netjes blijft en dat je hulp biedt waar nodig.
Daarnaast ben je ook inzetbaar aan de balie voor het aannemen van telefoontjes, beantwoorden van mails en het inschrijven van nieuwe leden.
En ook belangrijk is een schone sportschool dus schoonmaakwerkzaamheden horen er ook bij.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij jou?

We kijken uit naar je reactie. Mocht je verdere vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen.

info@wefitness.nl