Wefitness viert tienjarig bestaan met spinningmarathon voor KWF

Op 10 september 2022 bestaat onze sportschool Wefitness aan de Reitdiephaven tien jaar. In deze periode hebben we de sportschool zien opbloeien tot een volwaardig lifestyle- en spinningcentrum. 

Alle reden om het tienjarig bestaan te vieren met een internationale Spinning® marathon van tien uur lang, één uur voor elk jaar dat Wefitness bestaat. Het is de bedoeling aan het eind van deze dag een mooi bedrag over te maken naar het KWF.

De internationale Spinning® marathon vindt plaats op 10 september 2022 bij Wefitness. Hiervoor komen de beste Spinning® instructeurs en gerenommeerde master instructeurs uit binnen- en buitenland naar ons toe. Zij gaan de deelnemers ter plekke een onvergetelijke dag te bezorgen. We verwachten voor het evenement veel belangstelling van deelnemers uit binnen- en buitenland, op dit moment stromen de aanmeldingen dan ook al binnen. Ook de pers zal worden uitgenodigd. 

KWF

De opbrengst van de dag komt ten goede aan het KWF, het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse kankerbestrijding. 

De missie van het KWF luidt: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven. Wij gaan ons de longen uit het lijf trappen en hopen aan het eind van dag een zo hoog mogelijk bedrag over te kunnen maken, maar het kan alleen maar een succes worden met jouw hulp als sponsor. Ook andere bedragen of vormen van sponsoring zijn uiteraard mogelijk. Wil je een kleiner bedrag sponsoren en hoef je niet zo nodig met je (bedrijfs) naam in de sportschool te hangen dan kan dat ook. Klik dan hieronder op de link. Elke bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

Wil je je steentje bijdragen maar kan je 10 september niet komen meefietsen? Doneer dan via de knop hieronder!
Alle beetjes helpen!

 Voor meer informatie: mirte.timmermans@wefitness.nl   of 06-28400566

Ik hoop dat je ons wilt helpen om deze dag op alle fronten tot een succes te maken en je aan wil melden als sponsor.

Sportieve groet,

Mirte Timmermans en Klaas van der Weide

Er is de keuze uit de volgende sponsorpakketten:

Sponsorpakket Brons
Minimaal sponsorbedrag €100,-
Sponsor vermelding sportschoolMeet en greet en foto
Sponsorpakket Zilver
Minimaal sponsorbedrag €200,-
Sponsor vermelding sportschoolVermelding websiteMeet en greet en foto
Sponsorpakket Goud
Minimaal sponsorbedrag €300,-
Sponsor vermelding sportschoolVermelding websiteFiets voor de dagMeet en greet en foto
Sponsorpakket Platina
Minimaal sponsorbedrag €400,-
Sponsor vermelding sportschoolVermelding websiteFiets voor de dagVermelding Westerkrant en MeernieuwsMeet en greet en foto
Sponsorpakket Diamant
Minimaal sponsorbedrag €500,-
Sponsor vermelding sportschoolVermelding website Fiets voor de dagVermelding Westerkrant en MeernieuwsMeet en greet instructeurs en fotoBedrijfslogo op de t-shirts voor de Spinning® instructeurs en medewerkers
Een gift is aftrekbaar van de belasting. Hiervoor kunt u hier een factuur aanvragen.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Hier kan ook jouw bedrijf komen te staan