Het aanbod van WeFitness

Het aanbod van WeFitness

Ontdek het veelzijdige Spinning®, Personal training, Fysiotherapie aanbod van WeFitness in Groningen

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness
Fitness

Middels de Inspiration Line van Startrac kan iedereen op verschillende cardio- en kracht apparatuur gewerkt zijn/haar eigen trainingen uitvoeren. Naast de apparatuur, hebben wij ook een krachthonk inclusief spiegelwand met onder andere kettle bells, battle ropes, TRX en nog veel meer.

WeFysio
WeFysio

Fysiotherapie heeft als doel om te komen tot de meest efficiënte- en doeltreffende behandeling van klachten en blessures. Waar reguliere Fysiotherapeuten stoppen, gaan wij door!

Voedingsbegeleiding
Voedingsbegeleiding

De kracht van gezonde voeding en een goede leefstijl wordt nog vaak onderschat bij het bereiken of behoud van de gezondheid. Een gezonde voeding en goede leefstijl maakt fitter en energieker en vermindert de kans op ziekte. WeFitness heeft een eigen diëtiste, Tessa die op locatie aanwezig is.

Spinning®
Spinning®

WeFitness is de enige officiële spinning® faciliteit in Groningen. Bij ons geniet je van de ultieme spinningervaring met state-of-the-art apparatuur, energieke instructeurs en een motiverende sfeer. Stap op de fiets en ervaar de krachtige workouts die je uithoudingsvermogen vergroten, je calorieën verbranden en je in vorm brengen. Ontdek waarom WeFitness dé bestemming is voor liefhebbers van spinning in Groningen.

WeChallenge
WeChallenge

De WeChallenge is een full body workout in de vorm van een circuit. Tijdens deze les trainen we alle spieren op verschillende manieren, zoals Krachtuithoudingsvermogen, Balans, Core stability en Coördinatie.

Boxing Fit
Boxing Fit

Middels deze les worden verschillende elementen uit de vechtsport gecombineerd met fitness. Bij een boksfit training wordt voornamelijk gebruik gemaakt van een bokszak en een trainingspartner. Maar het is niet nodig om met een trainingspartner naar de training toe te komen. Iedereen kan meedoen!

Senior Fitness
Senior Fitness

Senioren Fitness is een aangepaste les voor mensen van 60 jaar en ouder waarbij gezond bewegen op een gezellige manier centraal staat. De Senioren Fitness bestaat uit zowel cardiofitness als krachttraining.

Yoga
Yoga

Yin-Yang Yoga lessen hebben stevige basis in de Hatha Yoga. De les is een mix van actievere (yang) houdingen en passievere en langer aanhoudende (yin) houdingen.

Zumba
Zumba

Zumba is een combinatie van dans en fitness waarmee je je spieren op een dynamische manier traint De cardio-workout laat je energiek, verfrist en vitaal voelen. De Zumba lessen bevatten exotische ritmes zoals salsa, merengue, cumbia en samba.

BBB
BBB

Tijdens de BBB lessen worden drie belangrijke B’s van je lichaam aangepakt. Namelijk je Benen, Billen en Buik. In 45 minuten worden deze spiergroepen getraind door middel van cardio- en krachtoefeningen.

WeHIIT
WeHIIT

WeHIIT lessen zijn intensieve lessen van 30 minuten waarbij het hele lichaam wordt getraind op een hoge intensiteit. Tijdens deze trainingen worden middels intervallen van een korte tijdsduur verschillende oefeningen uitgevoerd op basis van een hoge intensiteit.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Spinning® tot Yoga bij WeFitness

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 11 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Groningen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Spinning®, Personal training, Fysiotherapie en groepslessen. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met WeFitness

Maak kennis met WeFitness