Afvallen: nú met vergoeding uit de basisverzekering!

X-Fittt programma; samen met gelijkgestemden: Individueel of in groepsverband

Optimale begeleiding en motivatie door vaste persoonlijke coach

Voeding, bewegen en langdurige gedragsverandering

→ Ja, ik wil alle (start)informatie

⚠️ Let op: beperkt plaatsen beschikbaar!

Afvallen: nú met vergoeding uit de basisverzekering!
arrow-down

Wil jij definitief afvallen?

In theorie is afvallen niet moeilijk; gezonde voeding, voldoende bewegen en dit vervolgens over een langere periode volhouden zonder terug te vallen. Maar in de praktijk ‘oh zo moeilijk’. Althans, dat is wat veel deelnemers zeggen voordat ze begonnen zijn met het X-Fittt programma. Hoe lang denk jij er al over na of hoe vaak heb jij al geprobeerd af te vallen?

Met X-Fittt bij WeFitness in Groningen kies je voor een structurele en bewezen oplossing! De ultieme bevestiging: het ‘X-Fittt GLI’ programma wordt per januari 2023 vergoed vanuit de basisverzekering (zonder eigen risico!).

We helpen je door elke fase!
Het mooie van het X-Fittt programma is dat we je door elke fase heen helpen met een vaste persoonlijke coach i.c.m. het samen aan de slag zijn met je doelen met gelijkgestemden: Individueel of in groepsverband Duizenden mensen uit heel Nederland gingen je voor, behaalde hun doelen en maakte nieuwe vrienden.

Wil je meer weten over het programma en hoe de vergoeding uit de basisverzekering (zonder eigen risico!) te krijgen?

WeFitness in Groningen: Jouw partner voor afvallen

Het is al meer dan 11 jaar bekend dat WeFitness mensen uit Groningen helpt op het gebied van afvallen, fit worden en lifestyle. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Vergoed afvallen vanuit de basisverzekering

Vergoed afvallen vanuit de basisverzekering